Team en samenwerkingen

Wil jij een leuke opdracht, baan of zie jij samenwerking?

Team

Tip aan mijzelf als puber

Zet jezelf meer op de eerste plaats in plaats van dat je zorgt voor de ander. Ga meer op avontuur en ontdekking en doe meer van wat je leuk vindt; muziek maken, buitenspelen en bouwen.

Ralph van Pommeren

Oprichter | Begeleider

Samen met mijn vriendin, onze dochter en de hond woon ik in Bilthoven. Ik ben geboren en getogen in Utrecht. De energie van de stad heb ik echt nodig. Daarnaast heb ik ook ruimte, lucht en natuur nodig. Met deze woonplaats heb ik mijn balans gevonden. Ik houd van beweging; vooruitgang op veel verschillende manieren. Ik houd van dingen maken; of dat nu een prachtig gerecht, vuur of een project in de tuin is. 

Daarnaast vind ik het leuk om te padellen met de mannen, vrienden te zien, lange wandeling met de hond te maken of te tuffen met de 2CV. Ik doe zoveel mogelijk wat ik leuk vind. Als dat stopt of ontbreekt, ga ik op zoek.
Lees meer

Met zoeken heb ik een haat-liefde verhouding. Ik ben nieuwsgierig. Ik ben snel enthousiast. Ik onderzoek graag. Ik heb behoefte aan avontuur en onvoorspelbaarheid. Daarnaast ken ik de behoefte aan duidelijkheid en rust. Ik heb het inzicht dat het delen in mij zijn. Welke voeding vragen om weer de balans te vinden.

(WERK)ERVARING

Na mijn studies (MBO/HBO/WO) startte ik als managementtrainee in de financiële sector. Al snel werd het duidelijk dat het traineeship mij meer interesseerde dan de sector zelf. Leren, ontwikkelen, groeien, doen, elkaar ondersteunen; dit zijn waarden welke mij passen.

De stap naar trainer lonkte en zo geschiedde. Ik werd verantwoordelijk voor trajecten gericht op groei binnen management, sales, persoonlijk effectiviteit en communicatie in het algemeen. Dat was een enorm leerzame, energieke periode en gelijktijdig had ik ook de behoefte om meer de praktijk in te gaan.

Dat bracht de shift van trainer naar interim management. Dat heb ik ruim 15 jaar gedaan. Ik werd gevraagd voor het managen van de operatie binnen B2B. De algemene deler was; mensen aansturen. Medewerkers zoveel mogelijk in hun kracht te begeleiden om daar zoveel mogelijk profijt van te hebben. 

Erg veel leuke opdrachten vervuld! Alleen wilde ik het anders. Ik wil meer bijdrage in een sociaal maatschappelijke vorm. Dat mistte ik in de commerciële omgeving. Ik mistte de veiligheid en eerlijkheid in waar de echte verandering uit voortkomt. 

ACHTERGROND COACHING

Ontwikkeling is brandstof. Ik heb geïnvesteerd in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Een thema wat vermoedelijk mijn hele leven aandacht vraagt. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd; opleiding Transactionele Analyse, 3-jarige opleiding (NLP, Transactionele Analyse en systemisch werk) bij Phoenix in Utrecht, systemische coachen, provocatief coachen en nog meer verschillende coachingstechnieken. 

Met de didactief vanuit het trainersvak en de inhoud en ervaring van alle opleidingen en cursussen; sta ik mijzelf toe goed genoeg te zijn. Ik zal altijd willen blijven ontwikkelen. Op een bepaalde manier heb ik het als excuus gebruikt om niet te hoeven starten met het begeleiden van mensen. Daar waar ik mijn meeste energie uithaal. Start voordat je klaar bent. 

BEGELEIDING EN COACHING

Het geeft mij enorm veel voldoening een bijdrage te leveren in een stap naar eigenheid. Vanuit mijn praktijk werd ik met name gevonden door jongeren. Vanuit dat signaal én plezier heb ik mijn focus gelegd op deze doelgroep. Ik krijg veel energie van de dynamiek, thema’s en de eerlijkheid van jongeren.

Het uitgangspunt vanuit mijn begeleiding is liefdevol en nieuwsgierig. Vanuit de transactionele analyse werk ik met name vanuit de voedende ouder – en de volwassen positie. Daarnaast is het systeem waar wij uit voortkomen van grote invloed op ons handelen, functioneren en emoties; daarom is dit ook ook vaak een invalshoek. Samen in de spiegel kijken en ontdekken wat waar is. 

Om je daar bij te mogen begeleiden is een eer. De vorm van begeleiding is van het moment. Ervaring leert dat er het juiste komt. 

Tip aan mijzelf als puber

Maak niet zo’n deal van de fouten die je maakt want anders leef je in het verleden en in angst voor de toekomst. Ga steeds weer terug naar het nu en waardeer de plek die je hebt.

Joke

Master Mindfullness | Begeleider

Ik ben de kantoorlabrador. Ik ben er niet altijd. Als je bang bent voor mij, laat het dan even weten. Dan maak ik ruimte voor jou.

Mijn woonplaats is Bilthoven en ik maak mij niet zo druk. Terwijl ik wel erg jong ben. Ik ben een half jaar en ga zelf binnenkort ook in de puberteit. Daar heb ik wel zin in. Lekker mijn eigen zin. Terwijl ik mijn baasjes eigenlijk ook niet kwijt wil raken. Ik kijk dus vaak of ze er nog zijn en dan luister ik alleen als ik zin heb.

Ik vind het heerlijk om lekker te wandelen in het bos of lekker te spelen met allemaal speelgoedjes. 

Lees meer

Slapen doe ik ook veel. Dat is belangrijk! Dus bewegen, eten, slapen en plezier maken!

(WERK)ERVARING

Ik heb een redelijk intensieve socialisatiefase achter de rug. Heel veel dingen waren nieuw voor mij en daar ben ik nu wel meer aan gewend. Ik ben dus wel echt buiten mijn comfortzone gegaan en dingen geprobeerd. Als ik het spannend vond dan ga ik gewoon weer even terug naar mijn baasje. Daar ben ik altijd welkom.

ACHTERGROND COACHING

Geen officiële opleiding gevolgd voor coaching. Ik heb al wel het een en ander meegemaakt. Ik ben geboren. Dat was een flinke bevalling. Samen met nog 9 broertjes en zusjes op een boerderij tussen de paarden. Daar heb ik ook enorm veel van geleerd.

BEGELEIDING EN COACHING

Het geeft mij enorm veel voldoening om er te zijn voor jou. Ik maak het allemaal niet zo moeilijk als de meeste coaches. Je bent welkom met wat er is. Ik voel gewoon of ik naar je toe wil of lekker in mijn mand wil liggen. Als je verdrietig bent, dan kom ik met alle liefde bij je voeten liggen. Even jouw levende knuffel en voedende ouder.  

 

 

Samenwerking

VACATURES 

COACH | Begeleider

De vraag en de ambities van Rewolf zorgt voor vacatures. Momenteel zijn we met name actief in regio Utrecht en omstreken. We hebben ook al verschillende trajecten in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag uitgevoerd.

We zoeken nog ervaren coaches om dergelijke trajecten uit te voeren. Neem gerust contact op.

Lees meer

(WERK)ERVARING

Belangrijk is dat je al ervaring hebt met coaching op de onderwerpen welke je terug kan vinden in ons aanbod. Basiskennis van NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werk is een vereiste. 

Je hebt aantoonbare vlieguren gemaakt met coaching. 

ACHTERGROND COACHING

Groei en de ander helpen zijn een belangrijke (voor)waarde voor jou. Je bent een uitstekende luisteraar en kan steeds beter je mond houden. Je staat ‘je mannetje’ en humor is een onderdeel om de lichtheid te behouden. 

BEGELEIDING EN COACHING

Je bent beschikbaar voor een aantal eigen trajecten, welke je samen met je client via onze tool in kan plannen. Daarvoor ben je minimaal 1 dag per week beschikbaar. 

SCHOLEN

Samenwerkingspartners

Wij werken graag samen met scholen en zijn inmiddels in contact met verschillende scholen(groepen) in de omgeving. Enerzijds vanwege onze overtuiging dat persoonlijke ontwikkeling een onderdeel zou moeten zijn in het reguliere onderwijs en anderzijds vanwege momenteel het tekort binnen het onderwijs.

Inmiddels zijn wij bekend met diverse problematiek binnen de doelgroep en tegelijkertijd hebben wij duidelijk beeld waar we de scholen kunnen ondersteunen.

Lees meer

Hoe kan je de leerling ondersteunen op een manier die bij hen past. Vaak is dat tijdens het ‘doen’. Activiteiten uitvoeren samen met de doelgroep met daarbij ook aandacht voor ontwikkeling. 

Dat kunnen verschillende onderdelen zijn. Neem contact op met ons op om eens te sparren. We komen graag in gesprek met u.