Ervaringen van cliënten, ouders en/of samenwerkingspartners

Laat een review achter..

Ervaringen

‘Dankbaar, betrokken, beter in haar vel’

We zijn erg dankbaar voor de begeleiding voor onze dochter. Het is echt bedoeld voor haar en tegelijkertijd zijn we ook goed meegenomen. We merken echt duidelijk verschil. Onze dochter zit beter in haar vel!

Kathleen (46)

Moeder van Isabella (15)

‘Vreemde ogen, zelf enthousiast’

Gijs heeft echt stappen gezet. Vreemde ogen dwingen ook. In het begin was Gijs huiverig. Echter, door de duidelijke aanpak en de fijne sfeer werd kwam hij zelfs soms enthousiast terug! 

Eric (46)

Vader van Gijs (14)

‘Verbinding, mogelijkheden, blij!’

Ralph is een fijne man en creëert makkelijk verbinding; ook zo voor onze dochter. Ze ziet nu meer mogelijkheden/keuzes op haar issues en gaat meer haar eigen pad. Wij zijn er blij mee!

Suzan (49)

Moeder van Noor (17)

‘Werkvormen, buiten, brief’

De combinatie van werkvormen in het traject sprak ons erg aan. Het is ook soms buiten, dan weer online of in de praktijk. Wij hebben ook veel gehad aan de brief die Nina aan ons heeft geschreven. Dankjewel!

Caroline (47)

Moeder van Nina (18)

‘Traject, puber, verschil’

Wij zijn enorm geholpen met het traject van Rewolf. Ralph heeft het super aangepakt met Guus. Wat ik terug hoor is dat Guus het ook fijn vond. Van het enthousiasme wat je mag verwachten van een puber natuurlijk. Wij merken wel verschil. Communicatie gaat wat beter (ook met zijn oudere zus) en hij deelt meer. 

Jacqueline (39)

Moeder van Guus (16)

‘Tegendraads, richting, boos’ 

We hebben verschillende dingen geprobeerd met Mats omdat hij zo tegendraads was. Dit traject heeft een stap de goede richting in gebracht. Hij communiceert beter en wordt minder snel enorm boos. Ook wij hebben feedback gekregen om beter met hem om te gaan en dat helpt wel. We zijn er nog niet, maar blij met deze stap. 

Vicky (46)

Moeder van Mats (16)

‘Introvert, Gamen, Schulp’

Adam is een rustige jongen en alleen maar aan het gamen of bezig met zijn telefoon. Hij heeft weinig vrienden en daarom zochten we iets waarbij Adam iets meer uit zijn schulp kon komen. Hij is iets meer uit zijn comfort en deelt ook meer. We zijn blij met de stap. 

Soumaya (45)

Moeder van Adam (19)

‘Prettig, problemen, energie’

Ralph is een zeer prettige persoonlijkheid met verstand van zaken. Hij is een zeer gedreven coach met fijne energie. Onze zoon wilde aanvankelijk niet, maar na kennismaking en de aanpak; zijn we er toch voor gegaan. Het had wat problemen op school en ook met vrienden; maar dat lijkt iets beter te gaan. 

Lotte (47)

Moeder van Fabian (17)