Aanbod Particulier

Individuele trajecten, verdiepingsmodules en aandacht in contact met anderen.

Extra aandacht voor uw zoon en/of dochter onderweg naar volwassenheid. 

Klik is een voorwaarde.

Plan daarom gerust een vrijblijvende kennismaking (gratis)!

Algemeen 

Je bent (bijna) volwassen en ook nog veel aan het ontdekken. Je ontwikkelt en er verandert een hoop. Er is ruimte voor jouw eigen pad. Dat kan behoorlijk uitdagend en verwarrend zijn.

Daarin ben je niet alleen. Ongeveer de helft van jong-volwassenen ervaart mentale problemen. Dit is stress, zelfafwijzing, slaapproblemen en/of prestatiedruk.

In veel culturen is er een initiatie; van jongen naar man, van meisje naar vrouw, van jeugd naar volwassen. In onze cultuur is er geleidelijkheid. Dat maakt het uitdagend; met de sociale druk, de socials, het kader en de imprint vanuit jouw (voor)ouders, het maken van grote keuzes, de zoektocht binnen autonomie.

Lees meer

Wat zou je echt willen laten zien als er geen oordeel is? Welke steun helpt jou in jouw keuzes? Wat houdt jou tegen om te doen? Het doel is om jou te begeleiden in vaardigheden, tools, zelfvertrouwen en mentaliteit om verder te ontwikkelen binnen jouw eigen ‘zijn’.

Je wil verder ontwikkelen en/of loopt ergens specifiek tegen aan waardoor je hulp kan gebruiken. Gelukkig zoeken steeds meer mensen hulp. Zeker in een periode waarin veel verandert en waarin keuzes worden gevraagd. Hoe eerder je leert loyaal te zijn aan jezelf, hoe meer profijt en rendement hebt van jouw investering.

Op lange termijn zit het geluk in jouw eigen weg bewandelen; niet dat van jouw ouders, van jouw vrienden of van wie dan ook. Soms is het zoeken. Hoe kom je weer dichter bij jezelf? Hoe kom je weer in contact met jouw kern?

Stap: Individueel traject

Graag gaan we samen met jou op ontdekking. Het uitgangspunt vanuit de begeleiding is liefdevol en nieuwsgierig. Vanuit de transactionele analyse werken we met alle posities; de voedende ouder en de volwassen positie gaan jou met name helpen om te komen tot jouw vrije kind.

Daarnaast is het systeem waar je uit voortkomt van grote invloed op handelen, functioneren en emoties. Daarom zijn de roots van jouw gezin ook een essentieel onderdeel van de ontdekking naar jezelf. 

Samen in de spiegel kijken en ontdekken wat waar is. Om je daar bij te mogen begeleiden is een eer. Coaching is hulp om zelf weer regie te nemen in wat voor jou belangrijk is.

Lees meer

Het doel van dit traject is groei. Groei in contact met jezelf. Groei in contact te komen met jouw gezonde verlangen, met jouw ambities, met jouw kracht. Groei in contact met anderen, broers en/of zussen en jouw ouders. Groei in communicatie met jezelf en met de ander. Groei in om te gaan met tegenslag of conflicten. 

Alle trajecten zijn in hybride werkvorm. Dit houdt in dat de contactmomenten plaatsvinden in onze praktijkruimte, buiten in de natuur, online en/of bij jullie thuis. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten, welke je in de tussenliggende contactmomenten kan uitvoeren. 

Vervolg | Ontwikkeling in verschillende vormen en samenstelling. 

Klik één van de modules aan en je krijgt meer informatie en zicht op hoe de module is opgebouwd.